Otkriveno: Evo kada i gde će biti održana Kobijeva komemoracija!

Autor:

Sport

07.02.2020

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlo je skoro dve nedelje od tragične pogibije Kobija Brajanta, a svet i dalje tuguje za svojim idolom. Prema informacijama američkih medija, poznato je gde i kada će biti održana komemoracija legendarnom Kobiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kobi Brajant

Kako prenosi Los Anđeles Tajms, komemoracija Kobiju i njegovoj ćerki Đijani biće održana 24. februara u "Stejpls centru". Ovu informaciju otkrio je izvor koji je želeo da ostane anoniman, a ovaj datum je odabran zbog simbolike brojeva.

Bilo je priče da će komemoracija biti održana na fubalskom stadionu jer neće svi koji budu želeli da prisustvuju moći da stanu u ovu dvoranu. Ipak, Kobi je baš tu uradio mnogo toga i bilo je logično da ga ljudi poslednji put pozdrave iz "Stejplsa".

Još ne postoje informacije o tačnom vremenu, kao i eventualnim ulaznicama. Kako navode mediji, mesta će limitirana i ulaz će biti strogo ograničen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading