Stranac napustio Zvezdu: Obraćam vam se sa pomešanim emocijama...

Autor:

Sport

07.02.2020

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

KK Crvena zvezda obavestio je javnost da je sporazumno raskinut ugovor sa Mohamedom Fajeom.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Reprezentativac Senegala je na Malom Kalemegdanu proveo godinu i po dana, osvojio je tri trofeja i bio je deo aktuelnog takmičarskog sastava koji je nastupao u ABA i Evroligi.

- Klub se ovom prilikom zahvaljuje Fajeu na svemu što je pružio na terenu i van njega kao igrač Crvene zvezde. Takođe, klub izražava zadovoljstvo na velikom razumevanju prilikom razgovora da se saradnja okonča na maksimalno i obostrano korektan način- navodi se na zvaničnom sajtu Zvezde.

Faje se od Zvezdaša oprostio porukom:

- Dragi Zvezdaši, prijatelji. Obraćam Vam se sa pomešanim emocijama. Crvena zvezda mi je u karijeri dala neke nove mogućnosti i priliku,šansu da osvajam trofeje, priliku da igram Evroligu. Pamtiću trofej ABA lige, šampionsku titulu u Srbiji. Zahvaljujem se stručnom štabu, trenerima, ljudima zapolsenim u klubu svima koji su mi olakšali boravak u Crvenoj zvezdi. I naravno želim da se zahvalim navijačima koji su činili da se osećam posebno iz nedelje u nedelju igrajući za klub. Ovo je bilo lepo putovanje novo životno i profesionalno iskustvo i sa velikim žaljenjem se opraštam od svih. Crvenoj zvezdi želim puno sreće u budućnosti i još puno osvojenih trofeja- napisao je Faje.

Faje je posle Derika Brauna i Nemanje Nenadića (KK Mega – pozajmica) treći igrač iz aktuelnog sastava koji je promenio sredinu.

- KK Crvena zvezda Deriku i Mohamedu želi puno sreće, zdravlja i sportskih uspeha u nastavku karijere- navodi se u zaključku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading