Mijailović pred Budućnost: Pobeda otvara vrata prvog mesta!

Autor:

Sport

08.02.2020

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović oglasio se pred meč sa ekipom Budućnosti u ABA ligi.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Želi prvo mesto

U meču timova koji dele prvo mesto na tabeli mnogo toga je u igri.

-Na prvom mestu, želim da istaknem kako je ovaj meč nama od izuzetno velikog značaja sa sportske strane, jer nam može otvoriti vrata prvog mesta u regularnom delu ABA lige. Raduje me veliko interesovanje navijača, jer su igrači i stručni štab svojom borbom i posvećenošću sigurno zaslužili takvu podršku.

Mijailović je istakao da će ovaj meč i sa organizacijske strane biti jako komplikovan i pozvao je navijače da meč isprate bez bilo kakvih incidenata.

- Sa druge strane, ova utakmica u organizacionom smislu predstavlja izazov za nas kao domaćina, ali i za sve navijače, i to iz razloga koji nemaju veze sa sportom. I Budućnost i Partizan su košarkaški klubovi, važni simboli svojih država, ali ipak samo organizacije koje se bave sportom i koje nemaju veze sa nekim drugim dešavanjima. Zbog toga, želim da uputim poziv našim navijačima da se skoncentrišu na teren i podršku našem timu, jer nam je ta podrška preko potrebna. Emocije su jake, ali moramo biti svesni da za Partizan navijaju ljudi različite nacionalnosti i veroispovesti i da je to činjenica na koju trebamo biti ponosni i da je to nešto što treba da negujemo. Siguran sam da naša braća i sestre znaju, gde god oni živeli , da imaju našu podršku za očuvanje naših istorijskih vrednosti, ali ovu utakmicu posvetimo našim momcima koji imaju šansu da vrate Partizan tamo gde nije bio skoro celu deceniju - poručio je Mijailović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading