Jaramaz: Uradili smo veliki deo posla

Autor:

Sport

10.02.2020

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Partizana Ognjen Jaramaz izjavio je da je njegov tim odradio veliki posao pobedom protiv Budućnosti u 19. kolu ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Još jedan sjajan meč beka Partizana

Crno-beli su sinoć u Štrak areni slavili 87:82 za prvo mesto na tabeli, uz rekordnu posetu u regionalnom takmičenju, pošto je na tribinama bio 16.531 navijač.

- Ovom pobedom smo uradili veliki deo posla, ostaje da u narednim mececvima ligu privedemo kraju na pravi način. Hvala navijačima na velikoj podršci, Arena je bila prepuna. Oduševljen sam što se toga tiče - rekao je Jaramaz novinarima posle meča.

Budućnost je sinoć imala odlično šutersko veče, ali ni 15 trojki nije bilo dovoljno da Beograd napuste neporaženi.

- U pojedinim situacijama nismo uspeli u odbrani da uradimo ono što smo zamislili. Njihovi dobri šuteri u prvom poluvremenu su ostajali su sami na otvorenim šutevima. Nikolić i Šehović su se razigrali i kasnije nam je bilo teško da ih zaustavimo. Uspeli smo da postignemo više poena od njih i to je najvažnije. Razigrali smo se u drugom poluvremenu - rekao je plejmejker crno-belih, koji je pored Markusa Pejdža bio najbolji u sinoćnoj pobedi.

- Odigrao sam dosta bolje drugo poluvreme nego prvo, zadovoljan sam svojom igrom. Osetio sam da mi je krenulo krajem prvog poluvremena, kada sam postigao kos uz faul. U drugom sam nastavio u istom ritmu - zaključio Jaramaz.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading