(VIDEO) Ovde počivaju Kobi Brajant i njegova ćerka!

Autor:

Sport

12.02.2020

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kobi i Đijana Brajant koji su sa još sedam osoba tragično nastradali u helikopterskoj nesreći sahranjeni su prošlog petka u Memorijalnom parku "Pacific View" u Koroni del Mar.

RepublikaFoto: Tanjug
Kobi Brajant i Điđi Brajant

Ceremocija ispraćaja na večni počinak obavljena je u krugu porodice i najbližih prijatelja, preneli su američki mediji.

"Daily Mail" je objavio i fotografije mesta na kojem počivaju Kobi i Đijana Brajant, a koje će, bez sumnje, biti posećeno od strane velikog broja poštovalaca legendarnog američkog košarkaša.

Javna komemoracija će biti održana simbolično po broju koji je Brajant nosio tokom drugog dela svoje, 20 godina duge karijere 24. februara u "Stejpls centru" tako da će navijači i tada moći da odaju poštu legendi Lejkersa.

Inače, u Memorijalnom parku "Pacific View" počivaju i druge poznate ličnosti kao što su glumac Kam Tong, producent i glumac Vilijam Kegni, glumica Džin Kegni, glumica Margaret Erli, model i glumica Džimi Karmen, glumac Džon Vejn, muzičar Kevin Mark i mnogi drugi...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kao zemlja i nebo

12.02.2020 14:02

kod nas bi to zaraslo u travu za 1 god te ploce vodoravne ne bi niko mogao da pronadje .