(FOTO) Besmisao besmisla: Bivši košarkaš Zvezde i Partizana osuo paljbu na društvenim mrežama zbog Kevina Pantera!

Autor:

Sport

12.02.2020

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podigla se prašina u javnosti nakon što je obelodanjeno da je uoči završnog turnira Kupa Radivoja Koraća u Nišu Kevin Panter iz Crvene zvezde dobio srpski pasoš.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Dozet

Polemika o davanju srpskog državljanstva strancima kako se ne bi računali kao strani igrači traje već godinama, a gotovo redovno se dešava da li pred takmičenje u Kupu ili KLS-u da neki strani košarkaš dobija srpski pasoš čime stiče i pravo igranja za nacionalni tim.

Povodom vesti o Kevinu Panteru se u toku utorka na društvenim mrežama oglasio i bivši igrač Partizana i Crvene zvezde, Milan Dozet, koji je rekao da koja je onda poenta ograničenja broja stranaca ako im se već daje srpski pasoš?!

Istog mišljenja je i njegov kolega i kum Ratko Varda koji ne može da veruje da je čoveku koji je tek pre nešto više od mesec dana došao u Beograd, već izdat srpski pasoš.

- Hahahahaha, pa zovite Ginisovu knjigu rekorda. Mislim da je ovo oborilo rekorde svih sportova i svakog zdravog razuma. Dati pasoš nekome ko je došao u Srbiju pre mesec dana. Kume, svaka ti je ka' Njegoševa - poručio je Varda na Instagramu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading