"Gađali su me svim i svačim, ali uzalud"

Autor:

Sport

18.02.2020

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Partizana Markus Pejdž nakon osvojenog Kupa Radivoja Koraća u Nišu prokomentarisao je odlučujuće momente finala u Čairu.

RepublikaFoto: Starsport
Markus Pejdž

Pejdž je rekao da su ga navijači Zvezde gađali svim i svačim, ali ga to nije poremetilo da postigne poene i pošalje meč u produžetak.

- U polufinalu sam promašio neka bacanja, što me dosta naljutilo. Uvek se trudim da sam na 90 odsto sa penala. Sada u finalu su me čak i gađali nečim, pokušavali da me izbace iz ritma. Ali, samo sam duboko uzdahnuo, dao sebi vremena - rekao je Pejdž, a prenosi "Sportski žurnal".

U želji da „pojača” svoje pritužbe na suđenje, posebno na poslednju odluku u regularnom delu, Bili Beron je rekao da se i „Markus Pejdž nasmejao posle tog faula u napadu Pantera”. Partizanov bek nije želeo da ulazi u polemiku. O tome je samo kratko rekao:

- Na kraju krajeva, sudije su svirale faul. Bilo je nekih problematičnih „odgurivanja” na obe strane u poslednjih pet minuta meča, ali ne možemo da kontrolišemo sudijske odluke. Gurnuo me i svirali su faul – kaže Pejdž.

Zastao je, pa dodao:

- Razmišljao sam samo koliko smo truda uložili da bismo se vratili i da ja imam šansu da nas odvedem u produžetak.  Morao sam da pogodim. Gubili smo dva razlike, bio je sekund do kraja. Želeli smo u produžetak i otišli tamo - rekao je košarkaš Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading