Povrede muče Partizan: Veličkovićeva izjava za brigu "Grobara"

Autor:

Sport

18.02.2020

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Partizana Novica Veličković, još jednom se osvrnuo na nedavno završeni Kup Radivoja Koraća na kome su crno-beli po treći uzastopni put podigli trofej namenjen najboljoj ekipi.

RepublikaFoto: Starsport
Novica Veličković

Veličković je istakao da je ceo tim Partizana junački izdržao borbu u fnalu, pošto je veći deo tima povređen igrao u Nišu.

– Momci su pokazali neke mnogo velike stvari, za mene kao njihovog kapitena. Rade iskrene zglob i igra. Kori već dve utakmice igra uz stomačne probleme, Birča ima ozbiljne bolove, posle one povrede u četvrtfinalu. Momci su pokazali ono o čemu pričam cele godine. Spremni su da žrtvuju sve za ekipu, za svog saigrača. Nadam se samo da će ova ekipa još da raste. Mi nismo ni svesni, to sam sto puta rekao, koliko možemo. Ovaj Kup je nagrada za trud koji ulažemo svi zajedno- rekao je Veličković za "Sportski žurnal".

Nije propustio da posebno pomene MVP-a finala, Ognjena Jaramaza.

– Jare je, kao prvo, sjajno vaspitan momak. Veliki radnik. Sigurno da ima mnogo talenta. Kao i svi naši mladi igrači. Ne bih njega izdvajao u tom smislu. Ali sada je ubacio važne šuteve. Pokazao je da se ne boji, da će uzeti loptu kad treba. Pričam sa njim dosta. Nije lako igrati za Partizan. Posebno posle ovih nekoliko godina u kojima nije bilo toliko trofeja- dodao je kapiten crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading