Krcat Pionir pozdravlja Kokoškovljeve "orlove"!

Autor:

Sport

22.02.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle lagane pobede košarkaša Srbije nad Finskom (80:58) pred 6.000 domaćih navijača u Espu u 1. kolu E grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021. godine i debija Igora Kokoškova na klupi "orlova", viceprvaci kontinenta u nedelju (17.00, RTS 1) dočekuju Gruziju. Iako lišeni pomoći evroligaških i NBA košarkaša, ali i kapitena Miloša Teodosića zbog problema sa osiguranjem, viceprvaci Evrope ne bi trebalo da u krcatom Pioniru imaju problema sa Gruzinima, koje je punih sedam godina vodio Kokoškov, što mu je bio prvi selektorski posao.

RepublikaFoto: fiba.com
Rade Zagorac

Krilo reprezentacije Srbije Rade Zagorac učestvovao je u trijumfu na severu Evrope sa 10 poena i osam uhvaćenih lopti pod košem, a uoči gostovanja Gruzina u beogradskom hramu košarke najavljuje ozbiljan pristup.

- Spremamo se temeljno za nedeljnu utakmicu, neće to biti lak posao za nas iako mnogi navijači tako misle. Gruzija ima respektabilan sastav, ali uz dobru podršku publike u ispunjenom Pioniru možemo da se nadamo dobroj igri i novoj važnoj pobedi, koja će nas približiti željenom plasmanu na Evrobasket dogodine - istakao je as Partizana.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Cene ulaznica za meč Srbija - Gruzija kreću se već od 200 dinara za tribine, pa se očekuje i svih 8.000 navijača u dvorani Pionir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading