Ne potcenjujte konjušara Jokića!

Autor:

Sport

24.02.2020

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treneru Denvera Majku Melounu (48) dozlogrdile su potcenjivačke izjave dela američkih medija o ekipi koju vodi, a posebno prema najboljem igraču Nikoli Jokiću (25).

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić i Domantas Sabonis

Njujorčanin je u izjavi za Denver post otvorio dušu uoči poraza od Oklahome (113:101), u kom je srpski centar briljirao sa 32 poena, sedam skokova i pet asistencija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Majk Meloun

- Nikola ne ide uveče u krevet da spava misleći zašto niko ne govori o njemu kao mogućem MVP lige, nije ga briga za to. On čita svoje knjige o konjima i srećan je, a mi pobeđujemo utakmice. Zato zaista ne znam zbog čega deo javnosti potcenjuje Denver i Jokića, ali svakako da ne želimo da se time opterećujemo. Poručujem im da samo tako nastave jer mi smo savršeno svesni koga imamo u timu, kandidata za MVP i najboljeg centra u NBA. Ne želim da ulazim u razloge zašto ne dobijamo poštovanje od svih u državi, zato što ćemo onda slušati šta ko priča i to ničemu ne vodi - istakao je strateg drugoplasiranog tima Zapadne konferencije NBA lige.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading