Doneta odluka: Derbi promenio planove, u ovom terminu Cedevita Olimpija gostuje Zvezdi!

Autor:

Sport

25.02.2020

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večiti 162. fudbalski derbi koji se igra u nedelju od 18 časova uslovio je pomeranje satnice u košarkaškoj ABA ligi, a zbog velikog meča na Marakani ispaštaće košarkaši Crvene zvezde i Olimpija Cedevite čiji je okršaj i zvanično pomeren za nekoliko sati kasnije od planiranog.

RepublikaFoto: Cedevita Olimpija/Jurij Kodrun
Detalj sa prethodne utakmice Cedevita Olimpije i Crvene zvezde u Ljubljani

Srpski i slovenački tim trebalo je prvobitno da se sastanu u istom terminu kada i fudbaleri beogradskih klubova (nedelja, 18.00), ali je policiji to bio veliki problem jer joj je zbog specifičnosti fudbalske utakmice večitih maksimalno potrebno svo ljudstvo na najvećem srpskom stadionu, pa bi obezbeđivanje košarkaške utakmice u istom terminu bilo problem.

Zbog toga je odlučeno da se derbi 20. kola regionalnog takmičenja između Crvene zvezde i Olimpija Cedevite odigra u nedelju, ali od 21 sat u dvorani Aleksandar Nikolić.

Iako je bilo i predloga da se meč odigra u ponedeljak, iz Ljubljane nisu pristali na tu soluciju, već su jedino izašli u susret da se utakmica pomeri tri sata kasnije od planiranog termina.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Zanimljivo, u istom terminu od 21 čas igra se i veliki Derbi Italije između Intera i Juventusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading