Obezglavljena Zvezda traži pobedu u Vitoriji!

Autor:

Sport

27.02.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poraz od prvaka Evrope CSKA (86:81) u petak ipak nije značajno umanjio šanse košarkaša Crvene zvezde da se domognu željenog plasmana u četvrtfinale Evrolige budući da su neuspehe doživeli i direktni rivali, ali već večeras Beograđani moraju da se vade u Vitoriji protiv Baskonije (21.00, Sport klub 1), i to skoro obezglavljeni.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Šakota

Naime, na megdan Baskima pred skoro 16.000 njihovih bučnih navijača u 26. kolu elitnog takmičenja crveno-beli će bez šefa struke Dragana Šakote, kao i povređenih bekova Ognjena Dobrića (slomljen prst) i Čarlsa Dženkinsa (ligamenti).

Iskusni strateg objasnio je da po savetu lekara nije doputovao u Španiju i da će ekipu umesto njega voditi pomoćnik Andrija Gavrilović.

- Imam upalu spoljnih vena leve noge, a to je posledica dugotrajnih putovanja i ranijih problema sa venama koje imam. Kao meru opreza neću večeras voditi ekipu, pa sam ostao u Beogradu. Ipak, verujem da možemo do pobede na vrućem gostovanju iako je trener Vitorije Duško Ivanović sjajan taktičar, koji forsira agresivnu igru sa dosta kontranapada. Drago mi je da će debitovati naš novi plejmejker Kalin Lukas - istakao je Šakota.

Iako je prvobitno bilo planirano da crveno-beli budu domaćini Cedevita Olimpiji u ključnoj utakmici za plasman u polufinale ABA lige u nedelju u 18 časova, termin tog meča pomeren je na 21 čas jer je fudbalski večiti derbi u 18 sati istog dana na Marakani.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading