(VIDEO) Derbi začelja pripao Bajernu!

Autor:

Sport

27.02.2020

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zenit je na svom parketu doživeo poraz od minhenskog Bajerna, koji je nakon četiri vezana poraza slavio u Sankt Petersburgu sa 77:68. Domaćin je bio bolji u uvodnih 10 minuta, ali se Bajern probudio u finišu, te je smanjio zaostatak na samo pola koša.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Greg Monro i Gustavo Ajon u duelu

Slična situacija i u nastavku, ovoga puta Bajern dolazi do vođstva na samom startu deonice, nakon toga bolja igra Zenita, ali u finišu poluvremena gosti iz Bavarske stižu do novog preokreta i prednosti od četiri poena pred veliki odmor.

U trećem kvartalu Bajern uspeva da zadrži višak i uveća ga na šest poena, domaćin se nije predavao, poravnali su rezultat u finišu preko Holinsa, ali je Bajern potom zatvorio meč serijom 9:0 i rešio meč u svoju korist.



Zablistao je bivši NBA igrač Greg Monro sa 26 poena, osam skokova i pet asistencija (indeks 31), pratili su ga Zipser sa 13 i Lučić sa 10 poena.



Kod Zenita 18 poena Holinsa, 17 je dodao iskusni Ajon.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading