Lešom Kobija muvali ribe!

Autor:

Sport

02.03.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na tragičnoj smrti Kobija Brajanta, njegove ćerke Đijane i još sedam osoba mnogi su pokušali da zarade, a nekoliko policajaca u Los Anđelesu je prešlo granicu morbidnosti.

RepublikaFoto: youtube.com/ CliveNBAParody
Kobi Brajant sa kćerkom

Njih nekoliko koji su 26. januara prvi došli na mesto pada helikoptera slikali su beživotno delo NBA legende, ali ne da bi fotografije prodali medijima, već da bi ih pokazivali kolegama i muvali devojke.

Tako je jedan od zamenika šerifa fotografijom Kobijevog leša želeo da impresionira devojku u kafiću kako bi ona krenula s njim. Na sreću, barmen je sve čuo i toliko se razbesneo da je odmah pozvao kancelariju šerifa i uložio žalbu.

Međutim, tu skandalu nije kraj jer je policija pokušala da zataška ceo slučaj. Svima koji su nedozvoljeno snimili mesto zločina komandiri su naložili da samo obrišu fotografije iz telefona i da će proći nekažnjeno. Na njihovu nesreću, informacija je brzo stigla do medija. Zato je tamošnji šerif Aleks Viljanueva najavio da će sprovesti internu istragu kako bi sramni policajci bili adekvatno sankcionisani, ali i da bi zaštitili dostojanstvo žrtava i privatnost njihovih porodica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading