Fener bez dvojice važnih na Zvezdu!

Autor:

Sport

04.03.2020

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je neki drugi klub u pitanju možda bismo požurili da kažemo da su šanse Crvene zvezde da stignu do pobede u 27. kolu Evrolige značajno porasle, međutim, s obzirom na to da ipak govorimo o Fenerbahčeu samo ćemo notirati da Željko Obradović neće imati ceo tim na raspolaganju, pošto će zbog povreda večerašnji meč u Istanbulu propustiti Kostas Slukas i Džejms Naneli.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Kalinić i Džejms Gist

Grčki bek ima problema sa povredom kolena, dok Nanelija muči rame, pa će obojica meč sa crveno-belima posmatrati sa tribina.

Osetiće se njihov izostanak svakako. Slukas je ove sezone na 25 utakmica u Evroligi u proseku beležio 11,6 poena i 6,1 asistencija po meču. 

RepublikaFoto: Euroleague.net
Kostas Slukas (levo)

Naneli se na Bosfor vratio tek uoči 18. kola, odigrao je devet mečeva, ali nije imao toliko zapažen učinak: 4,2 poena i 1,4 skoka po utakmici.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejms Naneli (levo)

Ima naravno Obradović dovoljno širok kadar da ih odmeni, ali treba primetiti da su Slukas i Naneli u prošlom kolu protiv Valensije zbirno ubacili 22 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading