Nova vanzemaljska partija Larkina u pobedi nad Olimpijakosom!

Autor:

Sport

06.03.2020

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jednom od derbija 28. kola Evrolige Anadolu Efes savladao je Olimpijakos 91:79 i došao na prag obezbeđivanja prednosti domaćeg terena u plej-ofu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šejn Larkin

Anadolu Efes je dočekao Olimpijakos i želeo da se vrati pobedama posle poraza od Makabija kojim je presečena velika serija od 11 trijumfa. Kada je Šejn Larkin raspoložen za igru, tada protivnici nemaju mnogo šansi. A definitivno je imao svoje veče. Meč je na kraju završio sa 40 poena, uz čak 10 trojki, a koliko su mu stvari polazile za rukom najbolje je pokazala poslednja trojka, koju je pogodio iz praktično nemoguće pozicije, u padu. Imao je i pet asistencija i po tri skoka i ukradene lopte.

Vasilije Micić je postigao 12 poena, uz čak devet asistencija i po dva skoka i ukradene lopte, dok se Krunoslav Simon nije upisao u strelce, ali je imao tri skoka i dve asistencije. Na drugoj strani Oktavijus Elis bio je najefikasniji sa 14 poena.

Efes je prvi sa skorom 24-4 i potrebna im je još pobeda kako bi i definitivno obezbedili jedno od prva četiri mesta i prednost domaćeg terena u plej-ofu. Olimpijakos je 11. sa skorom 12-16.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading