(VIDEO) Derbi lidera pripao Lejkersima, Džejms pokazao Janisu ko je "kralj"!

Autor:

Sport

07.03.2020

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je ovo posebno veče u NBA pošto su se Stejpls centru sastala dva lidera divizija, Lejkersi i Baksi. A ujedno i dva ol-star kapitena, Lebron Džejms i Janis Adetokumbo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Grk nije imao šanse protiv "Kralja"... Janis Adetokumbo i Lebron Džejms 

I pobeda je, nakon teške utakmice ostala u "Gradu anđel"a i to pre svega zahvaljujući Kralju lično. Lebron je tim iz Los Anđelesa predvodio do 10. pobede u poslednjih 11 mečeva sa 37 poena, osam skokova i sedam asistencija.

Uz Džejmsa, koji je postigao 14 poena u trećoj četvrtini istakao se i Entoni Dejvis. On je takođe dao 14 poena, ali u završnom delu meča, sabravši ih ukupno 30 uz devet skokova.

Grčki reprezentativac i prošlogodišnji MVP lige je naravno bio dominantan u svom timu upisavši 32 poena u 11 skokova i šest uspešnih dodavanja.

Adetokumbo je dao sve od sebe, davši 12 poena u poslednjoj četvrtini, ali nije mogao da zaustavi raspoložene domaćine.

Tim iz Milvokija je tako doživeo dva poraza na poslednja tri meča, što mu se dogodilo prvi put od oktobra, ali je i dalje ubedljivo najbolji tim lige sa 53 pobede iz 63 meča.

Lejkersi su ovim trijumfom obezbedili učešće u plej-ofu, prvu put nakon sedam godina.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading