"Kralj" udario na koronavirus: Igram zbog navijača, ako ih nema u hali, ne izlazim na parket!

Autor:

Sport

07.03.2020

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koronavirus osvaja svet i iz dana u dan "ukida" sve više sportskih događaja. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp juče je kazao kako će u zdravstveni sistem biti upumpano skoro DEVET MILIJARDI dolara u cilju borbe protiv novog virusa, što dovoljno govori o ozbiljnosti situacije. Preventivno razmišljaju i čelnici NBA lige, pa su na razmatranje dali ideju da se utakmice u područjima gde ima zaraženih igraju bez prisustva publike.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron Džejms

Na takvu vest svoj komentar dao je jedan od najboljih igrača sveta Lebron Džejms:

- Ja u takvim uslovima sigurno neću igrati! Potrebni su mi navijači da bih dao sve od sebe. Oni su ono zbog čega se bavim ovim sportom, sve što radim - radim zbog navijača, ne zbog svojih saigrača ili nekog trećeg. O tome se radi. Ako budem izašao u halu i vidim prazne tribine neću igrati. Ostali neka rade kako žele - jasno je poručio Lebron. 

Postojala je opasnost da večerašnji meč Golden Stejt - Filadelfija čak ne bude odigran, pošto je Ministarstvo zdravlja San Franciska među prvima "preporučilo" otkazivanje ili odlaganje velikih skupova, međutim Voriorsi su potvrdili da će utakmica biti odigrana, pošto su dobili zeleno svetlo čelnika NBA lige, sa kojim su u neprekidnoj vezi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading