Evroliga spasila Zvezdu: Košarkaš Reala zaražen virusom, u izolaciji i fudbaleri

Autor:

Sport

12.03.2020

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kod jednog, zasad neimenovanog košarkaša Real Madrida otkriven je virus korona! A upravo sa Kraljevskim klubom trebalo je večeras da igra Crvena zvezda.

RepublikaFoto: youtube.com/WINTOR ABC
Real Madrid

Međutim, sportski kompleks Real Madrida je stavljen u izolaciju, a košarkaši i fudbaleri su, po poslednjim informacijama, poslati kućama sa naredbom da ostanu u samoizolaciji narednih 15 dana. Razlog je što dobar deo objekta u sportskom centru koriste zajedno košarkaši i fudbaleri.

Posle Juventusa i Intera, u karantinu se našao i Real, pa je sada jasno da od fudbalske Lige šampiona do daljeg neće biti ništa.

Redosled događaja je takav da su košarkaši Crvene zvezde u poslednjem trenutku izbegli da se nađu u kontaktu sa igračem Reala koji nosi u sebi virus koronu. Bukvalno, sreća u nesreći za srpskog prvaka.

Ispada da utakmice u Madridu večeras svakako ne bi bilo čak i da Evroliga nije u toku dana do daljeg suspendovala sve mečeve u tom takmičenju, kao i u Evrokupu.

Zasad je poznato da je od sportista zaražen fudbaler Juventusa Danijele Rugani, fudbaler nemačkog Hanovera Timo Hubers, dvojica italijanskih košarkaša iz Pezara, NBA as Rudi Gober, kolumbijski biciklista Fernando Gavirija, kao i vlasnik Olimpijakosa Evangelis Marinakis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading