(VIDEO) Karmelo: Ko je taj Miličić?

Autor:

Sport

28.03.2020

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaški as Dvejn Vejd i još uvek aktivni veteran Karmelo Entoni razgovarali su o svojim karijerama putem društvenih mreža, jer su zajedno sa mnogim drugim sportistima u izolaciji zbog koronavirusa.

RepublikaFoto: Starsport
Darko Miličić

Darko je bio izuzetno talentovan i svojim igrama u dresu Hemofarma je privukao pažnju, a na treninzima u Americi je oduševio sve. Čak toliko da je generalni menadžer Majamija, Pet Rajli imao Darka kao prvu želju, ukoliko bude bio dostupan.

Ipak, Darko je otišao u Detroit Pistonse, koji su te godine postali šampioni. On se nije previše naigrao, a i nikada nije zaigrao onako kako su mu stručnjaci predvideli.

Drugi pik iza Lebrona Džejmsa je na draftu 2003. godine bio je Miličić. S obzirom na to da je dolazio iz Srbije kao osamnaestogodišnjak, Vejd i ostatak drafta su mogli samo još manje da znaju o njemu nego o Lebronu.

- Tako da nisam znao za Lebrona i definitivno nisam znao za Darka - prokomentarisao je Vejd. Karmelo je na to upitao "Ko?!"

- Tip koji je bio biran ispred tebe sa drugog mesta - objasnio mu je Vejd.

Karmelo je želeo da izbegne neprijatnu situaciju smislivši izgovor: 

 - Aha, on. Telefon ti je blokirao pa nisam čuo šta si rekao - uz još veći osmeh je konstatovao Entoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading