Tako se stvaraju heroji: Pomoć Zvezde najstarijim članovima kluba

Autor:

Sport

01.04.2020

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Crvena zvezda, u jeku borbe protiv koronavirusa, sproveo je akciju dostavljanja neophodnih namirnica članovima kluba koji su stariji od 65 godina.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači Zvezde

Među zvezdašima koji su dobili pomoć bile su i istinske klupske legende Ljupče Žugić, Vladislav Lale Lučić i Sofija Pekić, stalni gost gotovo svih utakmica glumac Ivan Bekjarev i drugi.

- Ovo je za mene zaista veliko iznenađenje i ponosan sam na moju Crvenu zvezdu. Zahvalio bih se puno klubu što se setio nas starijih, a svima bih poručio da poštuju propisane mere i da zajedno pobedimo ovaj zloćudni virus - istakao je Žugić, član čuvene generacije koja je osvojila Kup kupova 1974. godine.


Nekadašnji trener i predsednik Vladislav Lučić istakao je da mu ovaj gest kluba mnogo znači.

 - Veoma je lepo što su se ovi mladi momci setili i nas starijih. Znate, nije lako u ovakvim danima. Žao mi je što je čitav svet došao u ovakvu situaciju, ali je isto tako mnogo toga u našim rukama. Moramo da budemo odgovorni, da ostanemo kod kuće i ovo će proći. Onda ćemo se ponovo vratiti stvarima koje najviše volimo - rekao je Lučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading