Ljubimac "Grobara" poručuje: Sigurno bi bili prvi, mirno ćemo sačekati odluku!

Autor:

Sport

04.04.2020

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Saša Pavlović, nekadašnji NBA košarkaš, pričao je za Partizan TV o trenutnoj situaciji i sezoni crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Saša Pavlović

Pavlović kaže kako je već tri nedelje u izolaciji i da svi treba ozbiljno da shvatimo situaciju.

- Svaki dan kada se probudim pomislim – "je l' moguće?". Kao da sanjam, ne mogu da verujem šta se dešava. Ali šta ćemo, takva je situacija i nadam se da će se ubrzo sve vratiti u normalu- rekao je Pavlović.

Nekadašnji košarkaš Partizana kaže da mu nedostaje gledanje svog kluba, ali i NBA.

- I jedno i drugo. Na Partizanovim mogu da budem fizički tu i da gledam. Nema lepšeg osećaja od toga, osim kada se igra za taj klub. Nedostaje mi sport, neverovatna stvar se desila sa svetom koju niko nije mogao da pretpostavi. Nadam se da ljudi poštuju stručnjaka kako bi sve što pre prošlo- rekao je Pavlović.

Pred odlazak na pauzu zbog koronavirusa Partizan je bio prvi u ABA ligi i imao je prednost domaćeg terena u Evrokupu sve do finala.

- Ne gledam to na negativan način. Naravno da nas (Partizan) pogađa, pokazali smo koliko smo možemo, odnosno da smo najbolji u svim takmičenjima u kojima smo učestvovali. Siguran sam da bi bili prvi. Partizan je kao klub uradio sve što je mogao i pokazao je da je na pravom putu. Ne treba žaliti, samo treba sačekati odluku- rekao je bivši as crno-belih.

Pavlović između ostalog prati sve košarkaše sa ovih prostora u NBA, da nema omiljeni tim, a i podržao je srpski narod u Crnoj Gori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading