Biseri kontroverznog košarkaša: Objasnio kako je SLOMIO pe*is i da mu je omiljeni skok sa Madone na Karmen Elektru!

Autor:

Sport

15.04.2020

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja NBA zvezda Denis Rodman je u emisiji na britanskoj televiziji odgovarao na pitanja novinara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Denis Rodman

Na samom početku 'ispovesti' objasnio je šta je to zapravo "skok u košarci".

 - Dakle, zvezda ekipe baca loptu na koš, ja skočim i ulovim je, pa je opet odnesem toj istoj zvezdi -  slikovito je opisao Rodman koji je otkrio i koji mu je najdraži skok u karijeri.

 - Skok sa Madone na Karmen Elektru. Taj mi je omiljen! - rekao je sa smeškom Rodman koji je bez ustezanja opisao i trenutak kada je "slomio penis".

 - Bili smo na nekakvom krstarenju, ceo dan sam pio i partijao... Sunce je upeklo, a ja sam i dalje pio tako da sam do kraja večeri bio "odvaljen kao majka". U jednom trenutku završio sam sa jednom devojkom u jednoj od kabina, na velikom krevetu i prilično je uživala u seksu. U jednom trenutku je odlučila da ode na drugi kraj sobe, zaletela se i skočila na mene. Krv je bila na sve strane, a ona se uspaničila i počela da viče "O Bože, ubila sam ga, mrtav je". Samo sam je pogledao i rekao "Nisi, dušo samo si mi slomila penis", ispričao je košarkaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading