Andrea Trinkijeri: Imam "Kuću slavnih" na svakom treningu, došao sam u klub sa beskonačnom istorijom!

Autor:

Sport

17.04.2020

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrea Trinkijeri je jako brzo ušao pod kožu navijačima Partizana, a ove sezone je stvorio tim koji je osvojio dva pehara i pre početka pandemije se nalazio na prvom mestu ABA lige, a u Evrokupu je stigao do četvrtfinala.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Dolazak u Humsku za njega je predstavljao veliku čast. 

- Preuzimanje ovog posla je bilo nestvarno. Priprema za nešto specijalno i istorijsko vredi više od hiljadu ugovora. Bilo je vreme da učinim nešto što će mi pružiti priliku da još bolje shvatim sve što sam radio ranije. Imati "Kuću slavnih" na treningu je neverovatno. Nekad dođe Danilović, nekad Divac, uvek je tu Paspalj. Sama činjenica da je moje ime napravio Obradović predstavlja veliki razlog za ponos -  rekao je italijanski stručnjak.

On je stigao u Partizan, koji se nalazio u seriji ne tako dobrih rezultata.

- To je nešto neverovatno. Šokantno je biti jedini strani trener u istoriji, to zaista stvara ozbiljan obim misije koju treba da ostvarite.  Imate preko 2.000.000 navijača, postoji odgovornost na vašim leđima. U Srbiji kažu da za Partizan ne navijate, Partizan volite. Došao sam u klub sa beskonačnom istorijom, ali pomalo uzdrman, čija je jedina ideja bila da opstane. Smatrali su da mogu da dam malo energije i korak po korak mislim da smo se uzdigli - istakao je 51-godišnji trener.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Italijan je govorio o budućnosti. 

- U ovom trenutku mi je teško da razmišljam o tome. Ne znamo šta ćemo raditi 10. juna, a kamoli šta će biti u mojoj karijeri. Otvoren sam za sve, hranim se motivacijom. Onog dana kada ne budem imao motivaciju da radim najbolje što mogu, uradiću neku drugu stvar. Bez limita, naravno - zaključio je Andrea Trinkijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading