Ogromno srce velikog Šeka

Autor:

Sport

01.05.2020

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U karijeri je zaradio gotovo 300 miliona dolara samo od košarke, ali više od svega, nekad je važnije zaraditi simpatije drugih ljudi zbog dobrih dela.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šekil O Nil

A Šekil O'Nil već je učinio dosta i čini i dalje svakom prilikom. Poslednjih dana legendarni centar i četvorostruki NBA prvak barem je malo olakšao teške dane porodice Batist iz Lujzijane, koja je izgubila 11-godišnjeg sina Kešona u automobilskoj nesreći.

Kešon i godinu dana stariji dečak smrtno su stradali kada je vozilo sletelo u jarak i zabilo se u drvo. Osiguranje je pokrilo troškove jedne sahrane, ali ne i Kešonove. Dok nije uskočio Šek.

Pre njega pokrenuli su i akciju za prikupljanje sredstava, a onda je za sve iz medija i preko svog prijatelja Fila Konrada, čuo i saznao Šek.

- Nazvao me i pitao kako da dođe do porodice. Rekao sam mu da su skupili 3000 dolara, ali i dalje nedovoljno. Potom je on poslao novac i napisao sam ček - otkrio je policajac.

O'Nil je još pre nekoliko godina platio troškove sahrane petogodišnje devojčice koja je bila oteta i ubijena, zatim za 13-godišnjaka koji je sam sebe ubio pištoljem, a prošlog decembra i za sedmogodišnjakinju iz Teksasa koja je upucana dok se vozila sa majkom i tri sestre. Sve nažalost teške priče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading