"Nama je najteže"

Autor:

Sport

04.05.2020

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni centar Partizana Stefan Birčević konstatovao je da je njegov tim najviše izgubio prekidom košarkaških takmičenja.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Nakon mesec i po dana pauze, košarkaši Partizana u ponedeljak su se ponovo okupili i odradili prvi trening u jednom beogradskom parku.

Tom prilikom Birčević je dao izjavu za klupsku televiziju ju kojoj je izrazio zadovoljstvo zbog ponovnog okupljanja sa saigračima.

- Imam osećaj kad sam ušao u šumu da je neki 15. ili 16. avgust. Idemo sve ispočetka, možda smo i u boljem fizičkom stanju nego što smo očekivali. Imaju plan kako da se vratimo i pokušaćemo da se što bolje pripremimo za ono što nas, možda, čeka - rekao je Birčević.

Partizan je bio na prvom mestu u ABA ligi pre pauze, a imao je i "pol-poziciju" u Evrokupu, odnosno, prednost domaćeg terena do kraja takmičenja.

- Mislim da bismo svi voleli da igramo, ali ne znam kako će Amerikanci da se vrate, kakva je situacija tamo, da li će ovde morati u izolaciju, koliko vremena nam treba da se sačeka... Na nama je da se što bolje spremimo, pa kako odluče - rekao je Birčević i podvukao:

- Mi smo u svim takmičenjima osvojili prvo mesto i sigurno smo u najvećem gubitku od svih ekipa. Izborili smo se da imamo i šestog igrača do kraja sezone u svim takmičenjima, pa mislim da smo sada u najtežoj poziciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading