Vasilije Micić ide u NBA ligu?

Autor:

Sport

07.05.2020

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaški reprezentativac i as Anadolu Efesa Vasilije Micić (26) nalazi se na dobrom putu da od leta zaigra u NBA ligi.

RepublikaFoto: Starsport
Vasa Micić

Prema navodima italijanskog košarkaškog novinara Luke D'Alesandra, Micić će najverovatnije karijeru nastaviti u najjačoj ligi na svetu.

- Čujem da Vaslije Micić verovatno ide u NBA - napisao je Italijan na Tviteru i privukao veliku pažnju navijača Efesa.

Iako grčki mediji već danima nagađaju da bi Micić mogao da zaigra u dresu Olimpijakosa u tandemu zajedno sa Spanulisom, D'Alesandro tvrdi da ima pouzdanu informaciju da će se Srbin ovog leta najverovatnije preseliti u NBA ligu.

Micić je još 2014. godine bio na NBA draftu, izabran je ka 52. pik od strane Filadelfija Seventisiksersa, koji i dalje polažu prava na njegove usluge.

Srbin je zablistao u dresu Anadolu Efesa minule sezone, dok je ove njegova forma nastavila da ide uzlaznom putanjom, pa se čini da je došlo vreme da se oproba i u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading