"Dončićevih pet godina su istorijske za košarku"!

Autor:

Sport

03.05.2020

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji argentinski košarkaš Andres Noćioni ne krije da je oduševljen dostignućima bivšeg saigrača iz madridskog Reala Luke Dončića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Dončić

On ističe da je neverovatno kako je mladi Slovenac u tako kratkom periodu uspeo da ostvari tako velike stvari i pokupi prestižna priznanja.

- Ono što je Luka uradio u prethodnih pet godina je istorijsko, nešto što će se pamtiti – bio je MVP Evrolige, najkorisniji igrač Fajnal-fora, a postao je i zvezda u najjačoj ligi na svetu - rekao je Andres Noćioni.

RepublikaFoto: Starsport
Luka Dončić u dresu Real Madrida

On kaže da je Luka od momka koji ima potencijal brzo stigao do NBA zvezde.

- Ima samo 21 godinu, a već je zreo, dominira u NBA na isti način na koji je bio superioran u Evropi. To se ne viđa često. Od momka koji obećava postao je odličan igrač. Vrlo brzo. Ludo je ono što je ostvario do sada. Ponavljam, on dominira u NBA. To se možda ne vidi u rezultatima njegovog kluba, ali statistika pokazuje - dodao je Argentinac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading