(FOTO) Neviđeni skandal trese NBA: Bolesnik hakovao profil Janisa Adetokumba, pa ponižavao pokojnog Kobija Brajanta!

Autor:

Sport

08.05.2020

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Milvoki Baksa Janis Adetokumbo morao je da se izvinjava, pošto je haker sa bolesnim smislom za humor došao do njegove šifre za Twitter profil.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Janis Adetokumbo

Pratioci NBA zvezde na ovoj društvenoj mreži ostali su u šoku već posle prvog tvita, u kom je stajalo samo: "Odlazim u Voriorse".

Međutim, kada je postao siguran da ima punu pažnju američke sportske javnosti, neoktriveni kradljivac identiteta postarao se da to bude najmanje pogrešna stvar koju će napisati tog dana...

Usledila je serija šokantnih tvitova, u kojima je sa verifikovanog naloga MVP igrača lige ponižavan pokojni Kobi Brajant.

Citiraćemo grčkog košarkaša, koji je prvo pobrisao ove gadosti, a onda napisao...

- Pozdrav svima. Vratio sam se i želeo bih da objasnim današnji incident na društvenim mrežama. Bio sam "hakovan" i istraga o tome je već u toku. Tvitovi su bili veoma neprikladni, jako sam razočaran i gadi mi se što je neko uopšte mogao da napiše takve stvari- stajalo je u neformalnom "saopštenju" zvezde Milvoki Baksa.

Pored Brajanta, omalovažavani su i Lebron Džejms, porodica Stefena Karija, Adetokunbov saigrač Kris Midlton i, povrh svega, čovek koji je početkom godine izgubio život i najstariju kćerkicu u padu helikoptera.

- Osećam se grozno, jer su Baksi, Kris, LeBron i porodica Kari pomenuti na zloban i neistint način u ovim tvitovima. Posebno se loše osećam zbog porodice Brajant, koja u svojoj boli ne bi smela da bude meta ovakvog odvratnog ponašanja- napisao je "Greek Freak" i dodao:

- Hvala svima na podršci i molim vas, ostanite sigurni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading