(VIDEO) Sin Majkla Džordana o očevoj suludoj potrebi da se takmiči: Brat je morao da ide na ušivanje...

Autor:

Sport

08.05.2020

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema nikakve sumnje a dokumentarna serija "Poslednji ples" je i potvrdila, da je najmoćnije oružje Majkla Džordana na putu do osvajanja šest naslova NBA prvaka bila njegova suluda, gotovo bolesna potreba za takmičenjem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Majkl Džordan

Bez obzira na to da li se radilo o košarci, pokeru, golfu, stonom tenisu ili bilo kakvoj drugoj igri, uvek je želeo da pobedi i nije odustajao dokle god ne uspe.

Pa čak i ako je igrao protiv sopstvene dece, ne samo da nije bilo popusta nego nije birao sredstva da dođe do pobede.

Jasmin, Markus i Džefri Džordan konferencijskim pozivom gostovali su u jednoj radijskoj emisiji i pričali o njihovom ocu i usput dali primer, prisetivši se incidenta u dvorištu dok su kao deca sa njim igrali američki fudbal.

 - Džef je išao po tačdaun, a tata se, neću to nikad zaboraviti, bacio na njega i Džef je glavom udario u stakleni sto - otkrio je Markus i dodao da je njegov brat morao na ušivanje.

 - Jasno, bio je to nesrećan slučaj, ali pokazuje koliko se tata uvek takmičio.

Njih troje su deca iz prvog braka, a kasnije su dobili još dve polusestre, Izabel i Viktoriju. Džefri i Markus bavili su se košarkom na Univerziteti, ali se nisu odlučili za profesionalnu karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading