Glas iz Italije: Partizan domaćin u borbi za trofej Evrokupa!

Autor:

Sport

10.05.2020

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da je Vlada Srbije dala garancije Evroligi za održavanje završnice ovog takmičenja u Beogradu. Plan je da se mečevi elitnog takmičenja igraju u dvorani "Aleksandar Nikolić" i u "Štark areni" i utisak je da je srpska prestonica veliki favorit u borbi za organizaciju nastavka sezone u EL. Kako stoje stvari, u Srbiji bi mogla da se odigra i završnica Evrokupa.

RepublikaFoto: Starsport
Novica Veličković i Miloš Teodosić

Sećamo se da su se po prekidu sezone javili predlozi da se Evrokup okonča F8 turnirom u Bolonji, a onda je i iz Partizana predloženo da se turnir ipak odigra u Beogradu.

"Korijere delo Bolonja" navodno nema dilemu da će se i završnica Evrokupa odigrati u Srbiji i to od četvrtog do 17. jula.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice Partizan - Virtus u "Štark areni"

Postoji i rezervna varijanta, sećamo se da je i Novi Sad pojavio kao opcija za organizaciju mečeva međunarodnih takmičenja, pa bi u slučaju da se termini dva takmičenja preklope (Evroliga ima plan da završi sezonu od četvrtog do 26. jula), Partizan mogao da igra "fajnal ejt" Evrokupa i u Vojvodini.

Ovo su parovi četvrtfinala Evrokupa:
Partizan - Uniks
Promiteas - Tofaš
Unikaha - Venecija
Virtus Bolonja - Monako

"Crno-beli" su jedan od timova sa najboljim rezultatom nakon Top 16 faze i jedan su od glavnih favorita za osvajanje trofeja, a rival u narednoj rundi takmičenja im je Uniks iz Kazanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading