(VIDEO) Cenzurisani audio iz Džordanovog dokumentarca: Majkl se slomio i jecao na podu svlačionice

Autor:

Sport

13.05.2020

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odavno dokumenatarac o nekom sportisti nije privukao toliku pažnju i imao gledanost kao "Poslednji ples" o Majklu Džordanu.

Majkl Džordan

U osmoj epizodi serije Čikago Bulsi su osvojili četvrtu NBA titulu. Bilo je to u Džordanovoj povratničkoj sezoni nakon smrti oca i avanture u bejzbolu.

Bulsi su u finalnoj seriji pobedili Sijetl Supersonikse s 4:2. Pobeda za titulu ostvarena je u 16. juna, dan koji se u SAD-u slavi kao "Dan očeva."

U dokumentarcu je prikazana srceparajuća scena kako Džordan leži na podu svlačioncice i grli loptu, međutim audio na taj snimak je bio cenzurisan.

Nekoliko dana kasnije pojavio se i ton dirljive scene u kojoj Džordan jeca i plače od bola zbog gubitka oca koji je ubijen tri godine ranije.

Džejms Džordan je ubijen 23. juna 1993. godine. Njega su na odmaralištu pored autoputa ubili Danijel Grin i Keri Martin Demeri, koji su osuđeni na doživotni zatvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading