Jasna poruka Nebojše Čovića: Očekujem Zvezdu i naredne sezone u Evroligi!

Autor: Tanjug/Republika

Sport

14.05.2020

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Crvena zvezda potpuno je opredeljen da odigra završnicu Evrolige, iz tog razloga ekipa je već započela sa treninzima i nema potrebe za bilo kakvim "podmetanjem klipova", kaže prvi čovek kluba Nebojša Čović.

RepublikaFoto: Starsport
Nebojša Čović

- Želim jasno da kažem da Zvezda želi da odigramo završnicu Evrolige, mi smo počastvovani što smo sa 18 najboljih klubova u Evropi i očekujemo da tako bude i sledeće godine - rekao je Nebojša Čović Tanjugu.

Na taj način nedvosmisleno odbacuje insinuacije pojedinih španskih medija o tome kako se crveno-belima ne nastavlja sezona, jer bi na taj način ostali u Evroligi.


- Istovremeno, zalažemo se da naš region, prostor nekadašnje Jugoslavije, dobije još jednog predstavnika u elitnom takmičenju, imajući u vidu tradiciju košarke na ovim prostorma i koliko je dobrih klubova i osvajača evropske titule bilo, pa i koliko je dobrih igrača iznedreno - dodaje prvi čovek crveno-belih.

On ističe da nema potrebe, kako navodi, da se podmeće klipovi i muti voda.


- Mi sa Evroligom imamo izvanredne i partnerske odnose, ali nama je izuzetno važno da istina bude veoma jasna i čista, zato smo i započeli sa treninzima, videćemo i sa aspekata zdravlja, traansporta i još drugih faktora kako će se kompletirati tim - zaključio je predsednik Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading