"Džordan mi nije bio konkurencija"r

Autor:

Sport

24.05.2020

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ajzea Tomas se još jednom osvrnuo na zlatne dane svoje igračke karijere i otkrio ko su mu bili rivali i konkurenti.

Majkl Džordan

Mnogi košarkaški fanovi smatraju osamdesete godine prošlog veka za zlatno dobar košarke, kako u Evropi tako i u NBA ligi.

U tom periodu smo gledali dominaciju Los Anđeles Lejkersa i Boston Seltiksa uz "pojavljivanje" Filadelfija Seventisiksersa i Detroit Pistonsa.

Detroit Pistonsi su imali nadimak "Bed Bojs" zbog svoje prljave igre u odbrani i napadu, a predvodnik tog tima bio je njihov plejmejker Ajzea Tomas.

On tvrdi da su glavni rival i konkurencija Detroitu bili upravo pomenuti Seltiksi i Lejkersi sa Lerijem Birdom i Medžikom Džonsonom, a ne Čikago Bulsi i Majkl Džordan kako mnogi mis

- Govorim o periodu kada smo bili mladi i zdravi znači od 1984. godine do 1990. godine i brojevi dovoljno govore. Majkl Džordan mi nije bio konkurencija, to su bili Leri Bird i Medžik Džonson. Naš cilj je bio da budemo bolji od Seltiksa i Lejkersa, a ne od Čikago Bulsa. Seltiksi su nas svemu naučili, oni su nas lomili, ali su nam pokazali kako se pobeđuje - rekao je Ajzea Tomas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading