ZVEZDINO SRCE PROTIV BARSINIH MILIONA

Sport

20.10.2017

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi spektakl se sprema u Pioniru. Večeras (19.00, Sport klub 1) stiže moćna i prebogata Barselona na megdan hrabroj Crvenoj zvezdi u drugom kolu Evrolige.

RepublikaFoto: Starsport

Svi u timu sa Malog Kalemegdana kao zapete puške čekaju meč s nekadašnjim šampionom Evrope ne razmišljajući da u Beograd stiže višestruko skuplji protivnik (Zvezdin budžet pet miliona evra, a Barsin 27).

- Oseća se pozitivni naboj u ekipi, posebno kod novajlija koje do sada nisu imale priliku da igraju pred punim Pionirom. Spremni smo za duel - izjavio je trener Dušan Alimpijević.
 

RepublikaFoto: Starsport
Optimista: Dušan Alimpijević

ČUDA SU MOGUĆA

Uprkos činjenici da dolazi evropski velikan i da crveno-beli ulaze u meč posle dva vezana neuspeha, niko u taboru šampiona Srbije ne gubi nadu da su čuda moguća, naročito uz pomoć navijača u prepunom Pioniru.

- Mnogo su jači nego prošle godine, ali igramo pred našim navijačima i moramo da pokažemo reakciju posle poraza od Budućnosti. Verujemo da su čuda moguća - rekao je Alimpijević.

SJAJNA SERIJA

Barsa je važila za najneprijatnije iznenađenje prethodne sezone. Nisu uspeli da prođu među osam najboljih, a ove sezone su očigledno rešili da to promene. U prvom kolu su demolirali Panatinaikos (98:71) i najavili napad na trofej.

Legenda Katalonaca: Huan Karlos Navaro

- Nalaze se u sjajnoj seriji. Izvanredno selektiran sastav sa odličnim pojedincima, šutiraju trojke sa 45 odsto uspešnosti, a imali su 110 pokušaja. U igri jedan na jedan su prosto nezadrživi, pred našom odbranom je velika odgovornost. Tomić i Navaro su 11. i 12. igrač. Šta više reći na to - dodao je trener crveno-belih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading