Pao potpis na Malom Kalemegdanu!

Autor:

Sport

16.06.2020

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi košarkaš Lazar Gačić potpisao je višegodišnji stipendijski ugovor sa Crvenom zvezdom, saopštio je klub sa Malog Kalemegdana.

RepublikaFoto: KK Crvena zvezda
KK Crvena zvezda

Gačić je visok 210 centimetara, roden je 31. maja 2005. godine, igra na poziciji krila i predstavlja veliki potencijal srpske košarke, a sa Zvezdom je potpisao ugovor do 2023. godine.

- Pre potpisivanja ugovora dobio sam samo jedan savet od roditelja,a to je da nastavim da radim još jače, više i tako ispunim svoj san da postanem prvotimac Crvene zvezde. Nisam oka sklopio noćas, Bilo je mnogo tenzije i uzbudenja, jer ovo je veliki korak, ali za sada samo jedan ka mom cilju, jer smo svi u porodici veliki Zvezdaši. Sada ostaje da jako radimo, imamo dobar tim. Očekujem da se u našoj konkurenciji borimo za titulu uz napredak svih nas kao igrača- rekao je Gačić posle potpisivanja ugovora sa crveno-belima.



- Crvena zvezda je sa druge strane u svojim redovima sačuvala još jednog momka od koga i klub i srpska košarka mogu mnogo da očekuju u narednim godinama- stoji u saopštenju crveno-belih.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading