(VIDEO) Crveno-beli završavaju prvi posao: Novi Amerikanac na korak od Zvezde!

Autor:

Sport

16.06.2020

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio se još jedan kandidat za tim Crvene zvezde u sledećoj sezoni. Saša Obradović polako sklapa kockice novog tima, još uvek nije definisano sa kakvim snagama će crveno-beli ući u novu sezonu, a pojavio se još jedan Amerikanac kandidat da obuče dres srpskog kluba.

RepublikaFoto: Starsport
Kalin Lukas i Kevin Panter

Italijanski novinar Luka D’Alesandro napisao je na Tviteru da je Lengston Hol blizu potpisivanja ugovora sa Crvenom zvezdom, a ukoliko transfer bude ostvaren biće to njegov povratak u ABA ligu.

Lengston Hol je pre tri godine igrao za Cibonu, ali se u Zagrebu zadržao tek nekoliko meseci pošto je tadašnja uprava Cibone procenila da se nije snašao u klubu.

Iz Cibone je prešao u Promiteas sa kojim je ove sezone izborio plasman u četvrtfinale Evrokupa, ostvarivši prosek od 11.4 poena i 5.7 asistencija po meču.

Nabolji meč odigrao je u poslednjem kolu Top 16 faze kada je Ludvigsburgu ubacio 20 poena (5/6 za 2p, 2/2 za 3p) uz 8 asistencija. Igrao je i za Pistoju, Kantu, Bon i Kolosos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading