Kakav potres za Partizan: Nakon Voldena, odlazi i Trinkijeri, vraća se u Evroligu?

Autor:

Sport

28.06.2020

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Redove Partizana je juče napustio Kori Volden, jedan od najboljih igrača "crno-belih" iz minule sezone. Amerikanac bi karijeru trebalo da nastavi u Crvenoj zvezdi, a jasno je da je ovo veliki udarac za "crno-bele".

RepublikaFoto: Starsport
Trinkijeri

Naime, kako prenosi italijanski "Basketcaffe.com", Andrea Trinkijeri bi mogao da napusti redove Partizana i karijeru nastavi u minhenskom Bajernu.

Bavarci su ispali u četvrtfinalu završnog turnira nemačke Bundeslige, te je jasno da se Oliver Kostić neće zadržavati na mestu prvog trenera.


Spekulisalo se da bi ekipu mogao da preuzme Zvezdan Mitrović, koji je zbog toga na kraju dobio i otkaz u Asvelu, ali je Crnogorac izjavio da ne pregovara sa Bajernom, nakon toga je i tužio klub iz Vilerbana zbog otkaza, prenose mediji. 
RepublikaFoto: Republika

Sada se pojavila priča o Trinkijeriju, o tome je pisao i novinar Kris Harper, a interesantno je da ulogu sportskog direktora Bavaraca obavlja Daniele Bajezi, koji je sa Trinkijerijem sarađivao u Bambergu.


On bi navodno voleo da vidi Trinkijerija u Minhenu, jasno je da bi ovo bila sjajna prilika za italijanskog stručnjaka.

Više informacija o rubrici sport pročitajte OVDE

Istina je da je Andrea Trinkijeri vezan ugovorom za "crno-bele", ali je i Kori Volden imao važeći ugovor sa klubom, pa je ipak promenio sredinu, a poznata je i platežna moć Bajerna, iza kojeg stoji jedan od najjačih fudbalskih klubova na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading