ATRAKCIJA BEOGRADA: Huk sa tribine oduševljva

Autor:

Sport

21.10.2017

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iste boje, isti klub, samo drugi sport, i ponovo pohvale na račun navijanja, ovaj put od igrača protivničkog kluba.

RepublikaFoto: twitter.com/slavica_katanic
"Delije" obavile svoj deo posla

"Delije" su prvo impresionirale navijače Arsnala, koji su gostovali zajedno sa svojim timom na stadionu “Rajko Mitić” u okviru fudbalske Lige Evrope.

Posle  košarkaške utakmice između Crvene zvezde i Barselone, Kevin Serafan je istakao navijače u crveno-belom,

- U Barseloni imamo jako dobre navijače, koje mnogo volim, ali ovde je drugačije. Ovako nešto nisam u životu video. U jednom trenutku sam se uplašio da će se dvorana srušiti, da konstrukcija neće izdržati skakanje navijača i huk sa tribine. Opet, ne mogu da se žalim na naše navijače, koji su stvarno dobri. Atmosfera je bila potpuno luda, a navijači su dodali napetost koja se osetila praktično celu utakmicu - rekao je Francuz.

Crveno-beli su slavili protiv Katalonaca 90:82, a centar Katalonaca je priču o navijačima zaključio na sledeći način.

– Ne, čoveče, zašto bih se plašio? Uopšte mi nije smetalo. Ne mogu da kažem da me ovakva atmosfera plaši, kad me dodatno uzbuđuje i tera da igram bolje. I ja sam lud čovek, kao i ova atmosfera, tako da me ovako nešto ne može uplašiti

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Istina

21.10.2017 14:41

Huk sa tribina se vezuje za Partizan i Grobare.. znamo svi da kad dodju Arsenal i Barsa cigani dobiju teranje ali to traje koliko i himna evrolige to znaju i oni...