"To što rade Đokoviću je zločin!"

Autor:

Sport

29.06.2020

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji hrvatski as Dino Rađa još jednom je stao u odbranu Novaka Đokovića zbog aktuelne situacije sa koronavirusom.

RepublikaFoto: Mario Ćužić / HTS
Novak Đoković

Srpski teniser je posle prekida Adria tura, kao i činjenice da je pozitivan na koronavirus, bio na meti većeg dela javnosti.

- Prvo, da odmah razjasnim, jer su mi, naravno, rekli da branim prijatelja. Međutim, on i ja smo se sreli jednom u životu, popričali par minuta, slikali se i to je to. Ne branim ga zato što smo prijatelji, nego zato što ga izuzetno poštujem kao sportistu, zbog svega što je napravio, a još više ga poštujem zbog njegovog načina ponašanja- rekao je Rađa u uključenju za Jutarnji program RTS-a.

Podsetimo, Rađa je objavom na Fejsbuk nalogu podigao dosta prašine, napisavši, između ostalog da je "neverovatna je količina sr*nja po Novaku ovih dana."

Više informacija iz rubrike sport pročitajte ovde.

- Naravno, nije poenta nabiti na krst nekog nepoznatog, nego nekog poznatog. To što se iživljavaju na njemu je u meni izazvalo reakciju koja je sročena u dva minuta i izašla napolje, i onda su "poludeli"-dodao je on.

RepublikaFoto: Telegraf/NMandić
Dino Rađa

Rađa je zamerio svetskim i regionalnim medijima da su u samo nekoliko dana promenili ploču i da je Novak od velikog humaniste postao glavni krivac za sve.

- To je generalno prokletstvo ljudskog roda. Napadaju ga mali miševi koji bi sve dali da budu na njegovom mestu, koji su ljubomorni na njegove uspehe i na sve što on radi. Jednostavno, to je jedna vrsta zločina koju ja nikada neću razumeti i koja je meni nepojmljiva – da se neko veseli tuđoj nesreći. To nije u mom DNK- istakao je Rađa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading