(VIDEO) NOVA DIMENZIJA VEČITOG RIVALSTVA: Zbog reči Saše Obradovića će "Grobari" progutati uvrede!

Autor:

Sport

07.07.2020

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj TV Partizan, Vladan Tegeltija, podsetio je na jednu davnašnju izjavu Saše Obradovića, koja će sigurno oduševiti navijače crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Obradović

Poznat je Sale Obradović po sjajnim manirima i zdravom odnosu prema rivalstvu, nedavno je veliku počast odao Miši Tumbasu, a sad je Tegeltija podsetio zašto je nekadašnji reprezentativac zaslužio dobar i fer odnos navijača crno-belih kada dođe trenutak za derbi.

Obradović je od 2005. do 2008. godine vodio Keln, upravo 2008. je i došao na jedan trening Partizana, kada je dao izjavu za respekt, na pitanje "otkud tu kao bivši zvezdaš".

- Zvezdaš ili partizanovac, sa godinama, počinje da gubi na nekom značaju, bez obzira na to što sam zvezdaš i što sam potekao u Zvezdi, sad imam trenerski razvitak. Ne postoje granice, Zvezda, Partizan, reprezentacija... Za mene je ovo mogućnost da prisustvujem treningu ovako dobrog stručnjaka kao što je Dule. Tu su prijateljski i dobri odnosi sa njim, imam mogućnost da dođem i nešto naučim - rekao je tada Obradović, a Tegeltija je uz snimak apelovao da navijači ukažu poštovanje Zvezdinom treneru kad uzavre strasti na derbiju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading