(FOTO, VIDEO) Razmažene NBA zvezde se žale na sobe i hranu u hotelu

Autor:

Sport

11.07.2020

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NBA liga će se konačno nastaviti nakon četiri meseca pauze, a svi mečevi će biti odigrani u Diznilendu u Orlandu.

RepublikaFoto: Promo foto
NBA liga

Ekipe ovih dana polako pristižu u Orlando gde se uskoro očekuje nastavak sezone. Svi klubovi su dobili upute da mogu povesti maksimalno po 37 osoba, a u timu može biti 17 košarkaša.

Jasno je da nije moglo biti mesta za sve zaposlene, jer su kapaciteti smeštaja ograničeni. Već po dolasku u Orlando mnogi košarkaši su počeli da se žale na smeštaj i hranu koju imaju u hotelu.

Sve je počeo košarkaš Denver Nagetsa, Troj Denijels, koji je objavio fotografiju hrane koju je dobio i poručio da nema šanse da LeBron Džejms pristane da pojede nešto takvo.

Nakon toga ostali košarkaši krenuli su da "rešetaju" sa kritikama. Enes Kanter je snimao svoju sobu i nije mogao da veruje da je tako skromna iako ruku na srce ne izgleda tako loše kao što oni predstavljaju.

- Tu moramo da provedemo naredna tri meseca. Neka nam je Bog u pomoći - poručio je Kanter.

Jedini koji je ostao skroman do kraja bio je Patrik Beverli, koji je poručio da je ova soba totalno u redu i da igrači imaju tu sve što im treba. Mnogi su poručili da su NBA košarkaši pokazali koliko su razmaženi luksuzom koji imaju u svojim životima i da im ni sasvim dobre hotelske sobe nisu dovoljne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading