OŠTRA REAKCIJA ČOVIĆA: Naše komšije puštaju bajate vesti

Autor: mondo.rs/Republika

Sport

25.10.2017

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović izjavio je da su knjigovodstvo i finansijski izveštaji crveno-belih apsolutno tačni

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Čović kaže da Zvezda nema šta da krije

On je istakao da finansijski izveštaj koji se pojavio na društvenim mrežama bajata vest.

Na društvenim mrežama pojavila se informacija da se u finansijskom izveštaju za 2016. godinu navodi da je Crvena zvezda poslovala sa gubitkom od 379.160.669,41 dinara.

 - To je vest koja je bajata i koju su pustile naše komšije. Komšije se očigledno bave interesantnim stvarima. Ništa u Zvezdi nije bilo sakriveno, to pokazuje kroz koji proces klub prolazi od 2011. godine. Naše rukovodstvo i finansijski izveštaji su apsolutno tačni i moraju da budu potvrđeni od naše revizije i od Evroligine revizije, koja vam neće oprostiti. Nisu to vremena nekadašnje Evrolige, kada ste mogli da zabašurite karte i da pravdate mnoga sredstva sredstvima iz ljubavi - rekao je Čović.

On se osvrnuo i na finansijski izveštaj Partizana.

- Video sam ovu drugu, naša odluka je crveno-bela, a njihova crno-bela. Nije mi jasno da neko prikazuje gubitak od 39 miliona, a da samo bivšem treneru duguje 600.000 evra, kad te stvari pomnožim... Ne bih se bavio time, to je bajata i zlonamerna informacija - naveo je Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading