Spahija: ČESTITKE ZVEZDI, SRBIJA JE KOŠARKAŠKA VELESILA!

Autor:

Sport

26.10.2017

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe reči trenera Makabija na račun Crvene zvezde, ali i srpske košarke uopšte uzev.

RepublikaFoto: eurohoops.net
Spahija: Ispred mog Makabija je dugačak put

- Znate odakle dolazim, koliko imam godina i uz koga sam odrastao kao trener. Ne vidim niti jednu zemlju osim SAD koja je u stanju da iz dana u dan proizvodi igrače, trenere, rezultat. Srbija je košarkaška velesila, Zvezda jedan od najboljih timova u regionu, koji može da dozvoli sebi da promeni ceo tim i pobedjuje, drži protivnike u egalu do poslednje sekunde - rekao je Spahija posle utakmice. 

Spahija je čestitao Zvezdi na neverovatnoj pobedi, a posebno igri u trećoj četvrtini, a pohvalio je i navijače crveno-belih za podršku koju su pružili svom klubu u Areni. 

- Znali smo šta nas čeka. Veoma je teško dobiti bilo koji tim u Evroligi, a posebno Crvenu zvezdu. Zvezdu nose navijači, ali to i nije toliko bitno jer ona igra dobro i u gostima - dodao je on. 

Hrvatski trener je ocenio da njegova ekipa "ima lepu budućnost". 

- Dug je put ispred našeg tima, moraćemo da vidimo kako ćemo uz sav ovaj talenat da postanemo ekipa. Nerealno je očekivati da se sve reši u dva meseca jer je ovo novi tim. Vreme radi za nas, naš talenat je evidentan - kazao je Spahija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading