Alimpijević pred Bamberg: VRLO SU NEZGODNI, ALI NAŠE ŠANSE RASTU UZ NAVIJAČE!

Autor:

Sport

01.11.2017

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušana Alimpijević istakao je u najavi utakmice protiv Bamberga u Evroligi da njegov tim uvek ima šanse za pobedu kada igra pred domaćim navijačima, ali i da je Bamberg daleko bolja ekipa nego što se stvara utisak u javnosti.

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs
Alimpijević upozorava javnost na snagu Bamberga

- Posle lošeg starta, ekipa Bamberga zabeležila je dve uzastopne pobede u Evroligi. U svom rosteru imaju pet, šest igrača koji igraju na pozicijama jedan i dva i svi mogu da budu organizatori igre. Ekipa je kompletirana dovođenjem (Dorela) Rajta iz Igokee i sada je tu sastav sa više od 12 dobrih igrača. S druge strane, naše šanse za pobedu povećavaju se kada igramo kući u atmosferi koju imamo. Ovde kada imamo pune tribine, definitivno nikome nije lako - rekao je Alimpijević za klupski sajt.

Trener crveno-belih veruje da će i doskorašnji kapiten kluba sa Malog Kalemegdana Luka Mitrović pokušati da psihološki pripremi saigrače iz nemačkog tima za atmosferu koja ih očekuje u Beogradu.

- Verujem i da će Luka Mitrović pokušati svojim saigračima da dočara šta ih očekuje ovde i zato nam je vrlo, vrlo važno da odziv zvezdaša bude dobar i da imamo atmosferu koja će nam pomoći da dođemo do nove pobede. Pere Antića neće biti u sastavu, ostali momci su spremni - dodao je trener crveno-belih.

Jedan od nosilaca Zvezdine igre u poslednje vreme Milko Bjelica takođe naglašava važnost atmosfere koja će dati vetar u jedra crveno-belom brodu.

- To je tim s mnogo kvalitetnih pojedinaca, vodi ga trener (Andrea) Trinkijeri, koji je u Nemačkoj neko vreme. Nema dileme da nas očekuje teška utakmica. Igramo na našem terenu, ali da bi bio pravi domaći teren, potrebna nam je podrška sa tribina, atmosfera u kojoj se malo ko snalazi - naveo je Bjelica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading