(VIDEO) Kakav Jokić - strašan Jokić!

Autor:

Sport

08.11.2017

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je meč karijere u pobedi njegovog Denvera nad Bruklin Netsima 112:104. Centar ekipe iz Kolorada je ubacio neverovatnih 41 poen, a tome je pridodao i 12 skokova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić je Denverov predvodnik ove sezone

Jokić je na parketu proveo 31 minut i za to vreme postigao 41 poen (16-25 iz igre, 4-9 za tri, 5-6 bacanja), što mu je rekord u najjačoj ligi sveta.

Momak iz Sombora je tako nadmašio učinak iz februara kada je Njujork Niksima ubacio poen manje, a noćas je pridodao još 12 skokova, 5 asistencija i po 2 blokade i ukradene lopte.

Srpski centar je upisao 11. dabl-dabl od početka sezone, a tri minuta pre kraja navijači su ga ispratili ovacijama, pošto je morao na klupu zbog šest ličnih grešaka.

On je već na poluvremenu ubacio 21 poen, u finišu druge četvrtine je povukao svoj tim do dvocifrene prednosti i Nagetsi se više nisu ostvrtali. Uspeo da za jedan poen nadmači kompletnu prvu petorku "Mrežica".

Uz njega, dvocifreni su bili još Vil Barton i Pol Milsap koji su dodali po 17 poena.

U poraženom sastavu Tajler Zeler je postigao 21 poen, Levert je dodao 13, jedan više od Dianđela Rasela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading