Bez Srba na parketima NBA lige

Autor:

Sport

11.11.2017

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni jedan srpski košarkaš se nije našao na parketu u NBA ligi u noći između petka na subotu.

RepublikaFoto: instagram.com/detroitpistons/
Boban Marijanović ponovo bez minuta

Jedinu priliku da zaigra imao je Boban Marijanović koji je po odluci trenera Stena Van Gandija ponovo ostao na klupi. Detroit Pistonsi savladali su Atlantu Hokse 111:104.

La Klipersi su još jednom poraženi  bez povređenog Miloša Teodosića, ovaj put od Oklahome siti. Pol Džordž je ubacio 42 poena Rasel Vestbruk je imao 22, a Karmelo Entoni 14 koševa.

Klipersima nije pomogla ni neverovatna partija Lua Vilijamsa koji je Tanderima ubacio 35 poena. Glavni igrač tima iz Los Anđelesa Blejk Grifin šutirao je samo 5 od 19 iz igre i imao je 19 poena. 

Tanderi su pobedom nad Klipersima prekinuli niz od četiri poraza.

RepublikaFoto: instagram.com/bucks

Milvoki je savladao San Antonio 94:87 u utakmici koju je obeležio Janis Adetokumbo je sa 28 poena , 12 skokova, pet asistencija i čak četiri blokade

Sparsi su predvođeni Lamarkusom Oldridžom sa 20 i Manuom Đinobilijem sa 18 poena u trećoj četvrtini uspeli da se sa 14 poena zaostatka približe na samo tri. Time su učinili neizvesnim početak poslednje deonice. Bledso i Adetokumbo su u tim trenucima bili na klupi, ali su ušli na vreme da sačuvaju svoju ekipu poraza, a Bledso je pogotkom na dva minuta pre kraja povećao prednost na četiri koša i to se ispostavilo kao jedan od odlučujućih trenutaka u meču. 

Bledso je postigao 13 poena i imao sedam asistencija i četiri skoka, pa su Baksi pobedili posle četiri poraza.

 

@ebled2 & @giannis_an34 connect for the OOP!! ? #FearTheDeer

A post shared by Milwaukee Bucks (@bucks) on Nov 10, 2017 at 7:11pm PST

 

Giannis on the loose!! #FearTheDeer

A post shared by Milwaukee Bucks (@bucks) on Nov 10, 2017 at 7:43pm PST

RepublikaFoto: instagram.com/celtics
Šut Larkina za tri poena

Boston je upisao 11. pobedu zaredom i nastavio svoj neverovatan niz protiv Šarlot Hornetsa 90:87 u neizvesnoj utakmici u kojoj nije bilo Gordona Hejvorda, Ala Horforda, a iz igre je vrlo rano izašao i glavni motor ekipe, Kajri Irving. 

Irvinga je tokom utakmice povredio Aron Bejns, kada ga je udario laktom i potom je sav teret spao na mlađe igrače Bostona. Povukao je Džejson Tejtum koji je ubacio 16 poena, Šejn Larkin isto toliko. 

 

Shane Larkin putting the D on ⛸️

A post shared by Boston Celtics (@celtics) on Nov 10, 2017 at 6:47pm PST

Seltiksi su i u poslednjoj četvrtini gubili dvocifrenom razlikom i kada se povredio Irving delovalo je kao da će gotovo sigurno izgubiti. Umesto toga, trener Bred Stivens je "pogurao" ekipu tajm-autom, pa je Šarlot upisao četvrti uzastopni poraz. Boston je na startu četvrte deonice napravio seriju 16:3. 

Kemba Voker je bio najbolji u ekipi "Stršljenova" sa 20 poena i 11 asistencija.

 

The rook! ?

A post shared by Boston Celtics (@celtics) on Nov 10, 2017 at 6:21pm PST

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading