Jokić: Bolelo me je, ALI MORAO SAM DA NASTAVIM IGRU!

Autor:

Sport

24.11.2017

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar Nikola Jokić imao je na poslednjoj utakmici manji peh sa povredom nakon nezgodnog doskoka, ali je uspeo da ponovo uđe u igru protiv Hjustona i nastavi susret. Jokić, međutim, priznaje da ga zglob sada više boli nakon što se ohladio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokića očekuje kraća pauza

- Sada me boli jer sam se "ohladio", ali nisam želeo da ostavim svoj tim na cedilu. Samo sam želeo da se vratim i da im pružim podršku na parketu, na bilo koji način - rekao je Jokić i dodao:

- Skočio sam, ne znam, pa sam onda skočio još jednom – ne znam ni sam zašto, i onda sam nezgodno pritisnuo članak. U prvi mah mi se učinilo da sam teže povredio zglob, ali sam kada sam ustao i počeo da hodam shvatio da ustvari nije toliko strašno. Za razliku od ovog trenutka... U svakom slučaju, verujem u naš medicinski tim i znam da ću biti na terenu što pre je moguće - rekao je srpski reprezentativac. 

Nikolin Denver poražen je od Roketsa u Hjustonu 125:95, a on je za 26 minuta zabeležio 17 poena, šest uhvaćenih lopti, tri asistencije, dve ukradene lopte i jednu blokadu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading