(VIDEO) ČELNICI NBA PRIZNALI GREŠKU: Jokić nepravedno izbačen

Autor:

Sport

21.11.2017

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici NBA lige saopštili su da je košarkaš Denvera Nikola Jokić neopravdan isključen na meču protiv Los Anđeles Lejkersa.

RepublikaFoto: youtube.com/NBA Hoops
Jokić u duelu sa sudijom na meču sa Lejkersima

Jokić i trener Denvera Majk Maloun isključeni su na meču protiv Lejkersa zbog protesta. Njih dvojica su isključeni u četvrtom minutu druge četvrtine, a Nagetsi su meč izgubili sa 127:109.

Maloun je zaradio suspenziju od jedne utakmice zbog fizičkog kontakta sa sudijom prilikom protesta zbog nedosuđenog faula nad Jokićem na meču sa Lejkersima. 

NBA liga je u saopštenju navela da je sudija Mos pravedno postupio pri izbacivanju Melouna, ali ne i kod Jokića, koji nije imao fizički kontakt sa sudijom, već se samo žalio na odluku, za šta je trebao da dobije "samo" tehničku grešku.

Trener Meloun je suspenziju odradio na meču sa Sakramentom, pa je Denver sa klupe do pobede predvodio njegov asistent Ves Anseld.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading