BOGDANOVIĆ: Uvek sam imao mu.a da uzmem šut za pobedu

Autor: I. V.

Sport

28.11.2017

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdanović je sinoć doneo pobedu svom Sakramentu protiv šampiona Golden Stejta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan je sa četiri poena u poslednjih 12 sekundi porazio Voriorse

Bogdanović je na kraju meč završio sa 12 poena (4/7 iz igre), tri asistencija i dva skoka, i četiri poena u poslednjih 12 sekundi meča.

– Uvek sam imao muda da uzmem šut za pobedu. Nema razloga da budem uplašen ovde, košarka je ista svuda - rekao je naš reprezentativac.

Bogdan je naglasio da je neverovatan osećaj kada dobijete šampiona.

– Pobediti aktuelnog šampiona je nešto posebno. To je ono za šta smo radili sve ovo vreme. Nadam se da će ova pobeda da nas pogura napred, kako bismo nastavili s pobeđivanjem – poručio je Bogdanović posle utakmice.

Pokušao je i da objasni razliku između NBA i Evrolige.

– Trudim se da budem spreman na sve u svakom trenutku utakmice. Trener mi stalno priča da budem agresivan, da stalno budem agresivan. To je ono na šta treba da se naviknem, ritam utakmica je drugačiji nego u Evropi. Ovde ne izbegavate šansu da uputite šut ako ste sami, u Evropi malo više poštujete samu igru i gledate dalje od samo otvorenog šuta. To je ono na šta treba da se naviknem - rekao je Bogdan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading